Tentang Kami

Tentang Kami

Guangzhou Zeno Electronics Co., Ltd.

Kamihiji perusahaan fokus kana R&D, produksi sareng penjualan alat-alat periferal audio-visual. Kami diwangun ku R&D, téknologi, produksi, kualitas, pamasaran, layanan purna jual sareng departemén sanés anu ngagaduhan ratusan pagawé. Kami parantos janten produsen profesional dina industri alat periferal audio-visual ngalangkungan mangtaun-taun rajin, staf anu saé sareng nanem modal dina peralatan produksi anu maju, Nawarkeun harga anu kompetitif nganggo tren sareng téknologi anu paling anyar anu digabungkeun sareng produk anu bermutu tinggi, kami parantos ngontrol sakabeh ranté téhnologis: mimitian ti pabrik garis produk urang sorangan. Sadaya produk kami ngalangkungan uji coba anu ketat sareng fase pamekaran produk, sateuacan ditawarkeun pikeun dijual. sareng ngajaga standar pangluhurna pikeun lingkungan produksi sareng padamelan. Umpan balik palanggan ngeunaan produk didahar langsung ka Kami pikeun perbaikan produk ka hareup.

tornoto

Urangproduk utama nyaéta Kurung TV, kurung proyektor, kurung desktop, gerobak mobile konferensi video, solusi kantor ergo. sareng perangkat keras anu aya hubunganana. Merk kami parantos janten mérek terkenal di industri. Dina hal penjualan, dina tiasa dibagi kana penjualan domestik sareng ékspor.

Miliknatim desain, ngarangkep klien sacara khusus, gancang sareng akurat milari kabutuhan pelanggan, parantos ngadamel sareng ngadistribusikaeun solusi pemasangan kualitas luhur pikeun TV. Pendekatan ieu ngaleungitkeun biaya perantara atanapi grosir, anu ngamungkinkeun urang ngalirkeun tabungan ka konsumén urang. sareng urang ogé ngajual ka pangecér online ageung sapertos Amazon sareng Walmart.

Kami hoyong anjeun ngaraosan peralatan anyar anjeun gancang-gancang tanpa seueur teuing biaya tambihan, sareng cara anu sanés kanggo nyarios, "Hatur Nuhun!". Kami ngahargaan dukungan anjeun anu teras-terasan, sareng kami bakal terus narékahan cara-cara ngalirkeun tabungan tambahan pikeun tamu anu kami harga. Hayu urang terang kumaha alat-alat anyar anjeun tiasa dianggo pikeun anjeun!

256637-1P52R2054329

Penjualan domestik:

Kami gaduh puluhan agén propinsi sareng distributor di seluruh Tiongkok, janten saluran distribusi domestik anu dewasa sareng stabil parantos didirikeun.

Kami sadar sinyalna pinuh ku jaringan online sareng offline ngandelkeun platform e-commerce Internet anu kuat dimana kami aktip kerjasama sareng perusahaan e-commerce domestik terkenal sapertos JD.com, Tmall, Taobao, Suning sareng Pinduodu

Hoyong damel sareng urang?