LCD Plafon LCD anu tiasa disetél pikeun TV layar datar 32-70 inci

LCD Plafon LCD anu tiasa disetél pikeun TV layar datar 32-70 inci

Pedaran pondok:

Modél No..: KLC-T70-15

Mérek: Kustomisasi Sadia

MOQ:  0

Siling TV Mount Bracket adjustable, Tilting TV Wall Mount Bracket Fits 32-70 Inch LCD LED 4K TVs, Adjustable Height Telescoping Dengdekkeun sareng Puting, dugi ka 150 Lbs, Hideung

VESA Kompatibel: Cocog sareng kaseueuran mérek sapertos TCL, Hisense, Samsung, Sony, LG, Sharp, Vizio, Haier, Toshiba, Sharp, Element, Xiaomi LCD, LED, sareng layar datar Plasma dugi ka 70 ″ kalayan 200 × 200, 300 × 200, 300 × 300, 400 × 200, 400 × 400, 600 × 400 (mm) pola ningkatna.

Kurung siling anu tiasa disetél tiasa dianggo sareng siling datar, vaulted, atanapi sloping, sareng siling kit sareng alat hardware universal.


Detil Produk

Aplikasi: 

● Premium bracket siling pikeun kaseueuran siling naha éta témbok horizontal, nangtung atanapi condong tiasa sampurna diadaptasi. Ngahémat rohangan sareng ningkatkeun fungsionalitas tipi anjeun. Anggo di bumi, bioskop, bisnis, sakola, rumah sakit, lobi, hotél, pabrik pabrik, jalur produksi sareng sajabana….

● Long Reach Full Motion Design: Nawarkeun kisaran jangkung lega anu tiasa diatur tina 717mm dugi ka 1584mm kanggo ngabantosan kabutuhan anu béda-béda. Rentang swivel kénca-katuhu + -30 ° sareng Dengdekkeun 5 derajat sareng ka handap dugi ka 15 derajat, ngareureuhkeun kacapéan sareng tonggong galur.

● Tugas beurat: Kelas komérsial kalayan baja kakuatan tinggi sareng ningkatna bracket panel ageung kalayan kapasitas 150 lbs.

● Instalasi Gampang: Sambungan saderhana pikeun sadaya jinis langit-langit. Liang manajemén kabel dina piring bracket mastikeun yén anjeun gaduh aksés gampang kana kabel sareng port.

 

Spésifikasi:

Bahan Produk: Steel Rolled Cold

Beurat bersih 4,16kgs

Beurat kotor 5,5kgs

Pakét: Kotak warna kado masing-masing, diménsi kotak warna kado: 70.5 * 23 * 7cm

Ngaran mérek: kustomisasi  

Waktu nuju: sakitar 15 dinten

 

Spésifikasi lengkep KLC-T70-15:

GAYA: KLC-T70-15
VESA 100X100 ~ 600x400mm
Ngepas: 32 ″ -70 ″
Kapasitas beban: 68.2kg (150Ibs)
Bahan: Baja digulung tiis
Warna: Hideung
Dengdekkeun + 15 ° / -5 °
Puting: Putar: ± 30 °
Panjang ditarikna: 717mm-1584mm
Batin Batin: 70.5 * 23 * 7cm
Beurat bersih: 4,16kg
Beurat kotor: 5,5kg
Pcs / karton 1 PCS
Kotak luar: 76 * 29.5 * 13 cm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •