Warta

Warta

  • What are the types of mobile TV brackets?

    Naon jinis kurung TV sélulér?

    Stand TV sélulér nyaéta stand TV anu kawilang umum. Dina kahirupan urang, TV teu bisa dipisahkeun. Nalika bosen, urang ngandelkeun TV pikeun waktos luang. Mun aya tamu di imah, salian ti nginum teh keur sémah Sajaba ti éta, televisi ogé indispensable. Televisi tiasa ngabantosan urang nyéépkeun waktos. The...
    Maca deui
  • gas spring dual monitor bracket layar panangan

    Dupi aya sarat pikeun tampilan layar monitor? Saatos miceun dasar asli monitor, beuratna kedah aya dina rentang beban-beban bracket. Monitor kedah gaduh standar VESA, sareng ukuran liang screw saragam dina standar internasional (biasana M4).
    Maca deui
  • TV floor stand cart nahan layar ganda

    bracket layar ganda-bearing ieu dirancang kalayan telepon sélulér tilepan unik tur sampurna. tv floor stand, mobile TV karanjang nangtung Ieu tilepan beban-bearing, ngaheéat sarta transports, bentukna téhnologi las nyeuseup jeung bahan hiji-sapotong, kolom ganda beurat, kalawan struktur pin konci, nu c ...
    Maca deui
  • 2020 Spring HongKong Tembongkeun

    Zeno di Hongkong Spring Electronics Fair, anu diayakeun ku Déwan Pangembangan Perdagangan Hong Kong. Kami mangrupikeun perusahaan anu fokus dina R&D, produksi sareng penjualan alat-alat periferal audio-visual. Kami diwangun ku R&D, téknologi, produksi, kualitas, pamasaran, jasa saatos-jualan sareng anu sanésna ...
    Maca deui
  • Canton Fair 2020 (Oktober, Autumn) - Pameran Impor sareng Ékspor Cina ka-126 2020

    Pangsaeutikna pembeli datang sarta volume poéna ditolak dina ragrag taun ieu urang Canton Fair, pangbadagna acara dagang dua kali taunan Cina urang, tapi hal dimimitian pilari up sakumaha Cina jeung AS pindah ngadeukeutan ka tungtung perang dagang 18-bulan maranéhanana. Salah sahiji sorotan tina pameran gugur nyaéta paningkatan 40% dina pesenan ti S ...
    Maca deui
  • 2020 Hong Kong Electronics Fair 2019 (Édisi Autumn)

    Hong Kong Electronics Fair 2019 (Autumn Edition) mangrupikeun acara anu saé. Paméran di dieu nampilkeun percetakan 3D, AI & vice recognition, AR, VR, produk audiovisual, otomotif sareng éléktronika dina kendaraan, asesoris éléktronik, kaulinan éléktronik sareng esports, jasa manufaktur éléktronik, sareng seueur deui ...
    Maca deui