TV Wall Bracket Flat Panel Dengdekkeun Gunung HT001 (14 ″ -42 ″)

TV Wall Bracket Flat Panel Dengdekkeun Gunung HT001 (14 ″ -42 ″)

Pedaran pondok:

Modél No..: HT001

Mérek: Kustomisasi Sadia

MOQ:  0

Cocog sareng paling 15 ″ ka 42 panel Panel TV Datar.
Kapasitas beban: 40kg max
Patuh Vesa: 50 × 50/75 × 75/100 × 100/200 × 100 / 200x200mm
Gelar Dengdekkeun: 5 ′ ka +15 ″
Pangwangunan saderhana sareng instalasi gampang.
Setrés sacara ketat diuji pikeun mastikeun kaamanan, kaamanan, sareng katenangan haté.
Patuh kana VESA Standar
Gancang sareng gampang dipasang - sadaya pakakas anu pas pikeun masang témbok dipasang témbok ieu.

Naon anu aya dina kotak
1 x TV Wall Mount Bracket Pikeun 15 ″ -42 ″ -HT-001


Detil Produk

Ngeunaan barang ieu

SIMPAN rohangan: Jaga TV anjeun caket kana témbok pikeun ngahémat rohangan. Gambar miring profil low kami nyepeng bagian tukang TV ngan 1. 2 ″ jauh tina témbok pikeun tampilan anu langsing sareng rapih.

Aman ngagunakeun: konstruksi baja kualitas luhur mastikeun kasalametan. Kurung témbok TV témbok ieu ngagaduhan standar anu luhur. Éta parantos diuji pikeun nahan 4 kali beurat sahingga anjeun tiasa yakin yén éta bakal nahan beurat TV anjeun. Éta ogé ngagaduhan mékanisme ngonci kalayan gancang dileupaskeun anu gampang ngamankeun TV anjeun kana témbok.

Maéhan sorotan ku déngdék usaha. Mékanisme Dengdekkeun anu ditingkatkeun ngamungkinkeun anjeun ngaluyukeun TV ku ukur ujung jari anjeun. Anggo tombol tegangan jeruk pikeun ngarobih kacondongan kana ukuran layar anjeun.

Masang dina waktos kirang ti 20 menit dina ngan 3 léngkah. Ngawengku témplat témbok pikeun pangeboran bébas hariwang. Hiji jalma anu bijaksana kantos nyarios "tetep saderhana, bodo," sareng urang ngupingkeun. Sawangsulna.

Tingkat kapan kapan - bahkan saatos dipasang! Hei, kami yakin kana kasempetan kadua. Narik senar ngantepkeun anjeun nyabut TV & aman ngonci deui ku pencét anu nyugemakeun.

 

Spésifikasi lengkep ngeunaan HT001:

GAYA: HT001
VESA: 310 * 260 mm
Ngepas: 15 "-42"
Dengdekkeun: -5 ° / + 15 °
Kapasitas beban: 40 kg
Jarak ka témbok: 50mm
Batin Batin: 36,4 * 11,2 * 4,9cm
pcs / karton 20
Kotak luar: 52 * 39 * 25.5cm

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •