Universal Panggantian Stand pikeun TV Z500M

Universal Panggantian Stand pikeun TV Z500M

Pedaran pondok:

Modél No..: Z500M

Mérek: Kustomisasi Sadia

MOQ:  0

Warna: Hideung

Masang Tipee: Stand Televisi

Jenis Gerakan: Putar

Merek: Kustomisasi Sadia

Ukuran TV: 32 Inci

Ukuran Cocog Minimum: 26 Inci

Alat anu cocog: Tipi


Detil Produk

Ngeunaan barang ieu

● [APLIKASI LEBIH LANJUT] Henteu ngan ukur méja TV luhur méja tapi ogé monitor monitor. Cocog sareng paling layar komputer nganggo VESA 75x75mm / 100x100mm / 200x200mm / 400x400mm. Ngaleungitkeun cara kagok pikeun nyusun buku pikeun naékkeun jangkungna anu raoseun. Kurung TV kalayan 2 kait pikeun fungsi penyesuaian jangkungna ngabantosan nyegah pangaruh kaséhatan sapertos kacapean teuing, galur soca, beuheung, sareng nyeri punggung. Tetep nyaman sareng langkung dipigawe!

● [DESAIN MANUSIA] Suku karét anu henteu dieunakeun ngajagaan baju ganti anjeun atanapi permukaan nangtung tina corétan. Kaca tempered tugas beurat sareng bahan waja padet nyayogikeun kaamanan sareng stabilitas pikeun TV anjeun. Anjeun tiasa ngatur sayang kabel tina kabel ku klip kabel anu tiasa diatur. Entong hariwang ngeunaan méja anu kacau deui!

● [CONVENIence AND MOBILITY] Henteu kedah bor liang tiasa ngajagi témbok anjeun tina karuksakan. Éta pikaresepeun pikeun kaseueuran panyewa anu cicing di bumi kontrakan, apartemen, atanapi asrama. Anjeun tiasa masang nyalira sanaos budak awéwé anu hipu. Basis tv ieu tiasa dirakit kalayan gampang sareng dibongkar anu ngamungkinkeun anjeun nyandak éta kalayan gampang iraha waé anjeun ngalih ka bumi énggal.

● [KETABUHAN KAYU KAMAR & KACA KACA TEMPERED]: TV mount stand ieu ditambih bonus-aman kawat kaamanan tambahan sacara efektif nyegah kacilakaan TV-tipi. Upami aya murangkalih sareng ingon-ingon di bumi, éta mangrupikeun pilihan anu paling hadé pikeun ngalindungan aranjeunna! Kaca anu tempered hideung masihan tambahan pikeun sistem téater bumi anjeun bari nyayogikeun kaamanan sareng stabilitas nalika dipasang dina alat anjeun

● [DESAIN KOMPATIBILITAS] Stand TV Universal cocog paling 23 ka 55 ″ LCD LED sareng VESA 75x75mm / 100x100mm / 100x200mm / 200x100mm / 200x200mm / 200x300m m / 200x400mm / 300x200mm / 300x300mm / 400x200mm / 400x300mm / 400x400mm, pas sareng seueur merek TV sapertos Samsung, LG, Sony, Vizio, Toshiba, Panasonic, Insignia, TCL, jsb.

Pakét: 1x TV stand, 1 x aksesoris instalasi

 

Spésifikasi lengkep ngeunaan P4:

GAYA Z500M
VESA 400x400mm
Ngepas 26 ″ -32 ″
Dengdekkeun 0
Putar 0
Puteran 0
Kapasitas beban 40kg / 88lbs
Jarak kana témbok 520mm
Batin Batin 48 * 25 * 5.8cm
pcs / karton 4.06KG
Box Luar 49 * 32 * 26.5cm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •