Universal Siapkeun-luhur Box rak

Universal Siapkeun-luhur Box rak

Pedaran pondok:

Modél No..: Q08

Mérek: Kustomisasi Sadia

MOQ:  0

Q08, Floating Wall Mounted Rak pikeun sistem hiburan bumi ngajaga alat sareng alat anjeun tina taneuh. Kandel 5mm Tempered Glass ngadukung dugi ka 22 lbs, sampurna pikeun nyepeng pamuter DVD, alat streaming, konsol gim anu langkung alit, alat audio.


Detil Produk

Ipis Profil ngahémat rohangan sareng tiasa dianggo saé pisan sareng layar datar ipis

Instalasi saderhana sareng Majelis kalayan pitunjuk sareng kalebet perangkat keras supados dipasang rak anjeun (Henteu cocog pikeun dipasang pikeun drywall nyalira!)

Ningkatkeun tampilan visual anjeun ku rak témbok ramping sareng profil handap ieu anu sampurna pikeun setelan hiburan bumi. Rak 14 "x 10" didamel tina gelas tempered anu kokoh kalayan kapasitas beurat 22 lbs. Biasana dipasang di handapeun TV, rak ngapung ieu didesain pikeun nahan pamuter DVD, alat streaming, alat permainan, alat audio, sareng seueur deui. Profil ipis tiasa dianggo saé pisan sareng TV datar ipis ipis.

 

LIPI NGAPUNG

Pasihan pusat hiburan anjeun tampilan anu bersih, modéren kalayan rak témbok anu ngambang. Dirancang janten pikaresepeun sacara visual sareng kokoh, produk ieu bakal ngajaga alat-alat anjeun dina lokasi anu aman sareng merenah.

Gelas TEMPERED

Permukaan kaca anu langsing masihan penampilan anu elegan sareng campuran kalayan rupa-rupa pusat hiburan sareng gaya dekorasi.

GAMPANG GAMPANG

Ngarasakeun instalasi sareng instalasi saderhana kalayan sadaya pakakas anu diperyogikeun sareng petunjuk langkah-demi-langkah pikeun nginstal unit rak ngalayang anjeun dina waktos anu sakedap!

 

Spésifikasi:

1. Ngarojong maksimal 8KG dina unggal rak

2. Hiji Rak Kaca Tempered ageung Nguatkeun (380 x 280mm x 5mm unggal rak)

3. Pikeun Pamaén DVD / Blu-Ray, Kotak Satelit / Kabel, Konsol Kaulinan, Hi-Fi sareng Panyatur Sakuliling

4. Sistem Manajemén Kabel pikeun nyumputkeun sadaya kabel anjeun anu teu pabalatak

5. Gampang ngagunakeun instruksi manual pikeun gancang sareng gampang dipasangna kalayan perlengkapan anu disayogikeun

 

Spésifikasi lengkep ngeunaan Q08:

GAYA: Q08
Ukuran Gelas 345x245mm
Ngepas: Pamaén DVD universal
Kapasitas beban: 10kg
Kandel: 4mm
Batin Batin: 36.5 * 25.8 * 5cm
pcs / karton 10 PCS
Kotak luar: 50 * 38 * 27.8cm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •