Tembok TV Universal Gunung B27

Tembok TV Universal Gunung B27

Pedaran pondok:

Modél No..: B27

Tipe ningkatna: Tembok Gunung

Jenis Gerakan: Dibereskeun

Mérek: Kustomisasi Sadia

Bahan: SPCC

Ukuran TV: 42 Inci

Ukuran Cocog Minimum: 32 Inci

MOQ:  0

Alat anu cocog: Tipi


Detil Produk

Ngeunaan barang ieu

● B27, Low Profile Fixed tv mount, pas 14 ″ -42 ″ inci, anu ngajantenkeun para konsumen tiasa masang TV na di bumi ku nyalira dina waktos anu gancang. Pamakéna gampang ngagantungkeun LCD universal, tampilan LED na kana témbok pikeun dipasang gancang. Ogé para konsumen tiasa ngéser layarna dina piring témbok sacara bébas pikeun nyocogkeun sudut pandang layar horisontal anu béda.

● Desain profil low ieu ngajantenkeun TV panel datar ultrathin anjeun langkung caket kana témbok, jarakna 34mm tina témbok. Instalasi gampang sareng gancang sareng ngabongkar ngajantenkeun kulawarga anjeun langkung raoseun pikeun mindahkeun TV anjeun kana posisi anu béda, ogé ngahémat dua per tilu waktos pamasangan tibatan pasang témbok universal anu sanés.

● Kalayan seueur hardware, perakitan minimum, sareng instalasi anu gancang, anjeun bakal ngagaduhan TV dina témbok dina waktos 30 menit.

● Naha aya anu teu kami pikirkeun? Pencét sistem kaamanan konci ngajantenkeun 'klik' anu nyugemakeun nalika TV anjeun aman dina témbok. Senar tarik gancang-gancang ngaleupaskeun TV janten anjeun tiasa sacara gampang ngakses kabelna.

● Desain pelat témbok lega dianggo kalayan duanana 16 ″ & 24 stud kancing kai. Gunung ieu ogé tiasa dipasang dina témbok blok beton & blok beton anu dituang.

● Cocog sareng sadaya merek TV utama kalebet TCL, Samsung, LG, Vizio, sareng seueur deui. Di Echogear, urang ngagaduhan ahli TV dipasang siap ngabantosan 7 dinten saminggu.

 

Atur teras hilap deui. Pamungkas dina pamasangan TV gampang.

Upami anjeun peryogi TV anu dipasang di lokasi anu teu kedah puter atanapi Dengdekkeun ieu gunung anu sampurna pikeun anjeun.

Kusabab éta henteu kedah ngalih, éta ngagaduhan profil anu paling handap, janten gunung na dasarna henteu katingali dina témbok. Réréncangan anjeun bakal mikir yén éta sacara ajaib nalika aranjeunna datang, sapertos Wingardium Leviosa. Jenis mount ieu ogé cocog sareng pola VESA anu langkung lega, ningkatkeun kasaluyuan sareng mérek TV sapertos Samsung, Vizio, sareng Sony.

Ku sabab deukeut pisan kana témbok ngagaduhan hiji kakurangan utama, hésé pikeun aksés kabel anjeun. Kabeneran, urang ngagaduhan kabel narik pikeun gampang muka konci TV tina gunung, pikeun kabel anjeun tanpa kedah nyandak sadayana TV, ngahémat waktos anjeun. Sareng urang sadayana terang yén waktos mangrupikeun artos, artos mangrupikeun kakuatan, kakuatan nyaéta pizza, sareng pizza mangrupikeun pangetahuan.

Kusabab gunung henteu kedah ngalih, éta ogé pilihan pemasangan paling ramah anggaran sareng anu paling gampang dipasang.

 

Ieu spésifikasi:

Kasaluyuan VESA: 100 × 100, 200 × 100, 200 × 200,

Pergeseran Gurat?: Leres

Studs Diperyogikeun: 2

Kasaluyuan Tembok: 16 ″ atanapi 24 ″ dina Center Wood Studs & Beton

Konstruksi: 100% Baja Kelas Tinggi

 

Spésifikasi lengkep ngeunaan B27:

GAYA: B27
VESA 255x205mm
Ngepas: 14 ″ -42 ″
Kapasitas beban: 25kg
Jarak ka témbok: 24mm + 10mm
Batin Batin: 29,7 * 20 * 2.3cm
pcs / karton 10 PCS
Kotak luar: 54 * 31.5 * 22cm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •